Palvelut

Olemme todellinen täyden palvelun talo täynnä ammattilaisia, mitä markkinointiin sekä kaikkiin sen kiemuroihin tulee. Markkinointi on erittäin laaja kokonaisuus ja voi pitää sisällään erittäin paljon eri osa-alueita. On ensiarvoisen tärkeää, että tiedät miten ja missä markkinoit sekä, että tuotteella on selkeä ja laadukas markkinointisuunnitelma.

Me tarjoamme kaikki mahdolliset palvelut sekä konsultoinnit, mitä markkinointiin tulee. Meillä on vuosien kokemus sekä tietotaito markkinoinnin eri alueista ja sen lisäksi koulutamme sekä kehitämme henkilökuntaamme jatkuvasti. Näin takaamme, että pysymme jatkossakin markkinoinnin aallonharjalla ja tiedämme, missä mennään sekä, että mitä tapahtuu seuraavaksi.

Hakukoneoptimointi

Hakukoneoptimointi on erittäin tärkeä osa verkkomarkkinointia. Ihmiset käyttää eri hakukoneita erittäin aktiivisesti tietoa sekä tuotteita etsiessään. Siinä onkin ensiarvoisen tärkeää, että juuri se sinun tuotteesi sivu tulee siihen etusivulle ja vielä mahdollisimman korkealle.

Me todella tiedämme, miten hakukoneoptimointia tehdään ja kuinka saada se sinun sivustosi näkymään esimerkiksi Googlessa mahdollisimman korkealla.

Ulkomainonta

Ulkomainonta on myös hyvä tapa mainostaa tiettyjä tuotteita sekä etenkin yrityksiä. Ulkomainontaa on myös tietyin tavoin mahdollista suorittaa erittäin edullisesti, mikäli hyödyntää omia jo olemassa olevia asioita.

Ole yhteydessä niin hoidetaan sinulle näppärä ulkomainontakampanja ja kerrotaan samalla siitä paljon lisää.

Radio- ja tv-mainonta

Olemme konkareita myös erilaisten radio- ja tv-mainosten suunnittelussa sekä toteuttamisessa. Teemme jatkuvasti niin pieniä kuin suuriakin mainoksia televisioon sekä radioon.

Näissä medioissa on erittäin hyvä mainostaa tuotetta ja yritystä, sillä kuuntelijoita sekä katselijoita on erittäin paljon.

Verkkosivustot

Teemme myös tarvittaessa yrityksellesi tai tuotteellesi kokonaan uudet verkkosivut. Mikäli annat meidän suunnitella sekä toteuttaa sivut niin ne on taatusti laadukkaat ja toimii hyvin hakukoneiden eri tuloksissa.

Suoramarkkinointi

Suoramarkkinointi on myös tiettyjen tuotteiden kohdalla helppo ja tehokas keino saada uusia asiakkaita sekä tuotteelle myyntiä. Suoramarkkinointiin voi käyttää jo olemassa olevia medioita tai sitten luoda ja jakaa esimerkiksi itse mainoksia ihmisten postilaatikoihin.

Eli suoramarkkinointiakin voi siis tehdä lähes jokaiselle budjetille sopivaan tapaan.

Promootiot

Erilaiset promootiot on myös mahtava tapa saada näkyvyyttä, oli kyseessä sitten henkilö, yritys tai tuote.

Olemme myös promootioiden suhteen kokeneita ja kaiken nähneitä ammattilaisia, joten osaamme välttää sudenkuopat ja tiedämme kuinka hoitaa promootio mahdollisimman tehokkaasti maaliin.