Yhteystiedot

Löydät sivulta kaikki yritykseemme sekä toimintaamme liittyvät yhteystiedot. Löydät sivulta myös mahdolliset avoimet työpaikat sekä niihin liittyvät tiedot ja infot. Sivulla on myös kaikki sosiaalisen median linkkimme ja kannattaakin käydä laittamassa seurantaan ne joissa itsekin olet. Sivulla lisäksi myös ohjeet mahdollisiin palautteisiin, sekä muihin kysymyksiin.

Toimisto

Osoite:

Markkinointikuja 1 40230 Mainos

Puhelin:

09 – 123456 / 045 – 123456

Sähköposti:

Shandy@Shandy.com

Aukioloajat:

Ma-Pe 08:00-16:00
La Suljettu
Su: Suljettu

Työpaikat

Listaamme tähän kaikki mahdolliset avoimet työpaikat sekä tiedot kausityöntekijöiden tarpeesta. Mikäli tässä ei olisikaan listattuna yhtään avointa paikkaa niin voit aina tulla käymään ja pudottaa oman CV:n toimistollemme. Voit myös laittaa CV:n kirjeenä tai vaikka sähköpostina ja käymme ne aina ensimmäisenä läpi uusia tekijöitä etsiessämme. Olemme kasvata ja eteenpäin pyrkivä yritys ja kaipaamme aina rautaisia ammattilaisia osaavaan tiimiimme. Ehkä sinä olet se seuraava palanen kokoonpanossamme, laita viestiä niin jutellaan lisää.

Sosiaalinen media

Löydät meidät erittäin vahvasti myös sosiaalisen median eri palveluista. Tileillä on tarjolla paljon hyödyllistä tietoa liittyen eri palveluihimme sekä markkinointiin yleensä. Mikäli olet kiinnostunut markkinoinnista niin kannattaa ehdottomasti käydä laittamassa tilit seurantaan. Tarjolla on myös hauskoja kilpailuja sekä arvontoja joihin kannattaa olla osallisena.

Facebook.com/Shandy
Instagram.com/Shandy
Twitter.com/Shandy
Pinterest.com/Shandy
Linkedin.com/Shandy

WhatsApp: 045 - 123456

Kysyttävää

Mikäli sinulla tai yritykselläsi on mitään kysyttävää liittyen toimintamme tai palveluihimme niin ota reippaasti yhteyttä. Voit myös aina tulla tietenkin käymään toimistollamme niin jutellaan ihmeessä lisää niin palveluistamme kuin markkinoinnista yleensä. Autamme kaikissa kysymyksissä erittäin mielellämme.

Palaute

Olemme kehittyvä ja eteenpäin pyrkivä yritys, joten otamme myös erittäin mielellämme erilaista palautetta vastaan. Voit laittaa palautetta niin sosiaalisessa mediassa, sähköpostilla kuin vaikka ihan perinteisenä kirjeenäkin. Otamme erittäin mielellämme vastaan niin positiivista, negatiivista kuin kehittävääkin palautetta.